top of page

Är din websida gammal?

 

Många golfklubbar lever med gamla hemsidor. Hemsidor som inte är anpassade till den typ av webbesök som är de vanligaste metoderna 2020 och framåt. 80-85% av besöken görs med mobil.

 

Är du där med din webplats?

AdobeStock_335608073_edited.png

dizparc i Halmstad + migoAD

dizparc levererar en framtidssäkrad webbportal för golfklubbar och jag har varit tidig testare av portalen och byggt upp bland annat A6 Golfklubbs nya webbportal och Albatrossgolfklubb.se. Just nu håller jag på med 3 andra klubbar och 4 till väntar innan årets säsongsstart.

Med det arbetet som jag genomförde i våras och de kunskaper jag fick i systemet har jag nu tecknat en samarbetsavtal med dizparc, vilket innebär att jag går in på deltid i dizparc Halmstad som försäljnings och marknadsansvarig för golfsatsningen under namnet Golfininty   

 

Jag kommer också i fortsättningen att jobba med webbdesign för klubbar och det betyder att du som klubb kan få en helhetslösning där ni behöver hjälp med både ny webbportal och ny design. Alltså ett helhetskoncept från början till slut. Hör av dig så kan jag beskriva mer.

85251C95-2430-4E7E-BF29-9C0976CD717C_edi

Det är dags för framtidens golfweb!

dizparc i Halmstad har tagit fram en ny portal för golfklubbar med ett lättarbetat verktyg och mobilanpassad till 100 %. Den har också smarta integrationer till GIT och flera andra system.
Se mer här: golfinity.se

AdobeStock_85183610_edited.jpg
Det handlar om 3 frågor
Ska%CC%88rmavbild%202020-09-02%20kl.%202

INNEHÅLL

Vad är ert budskap - Hur vill ni upplevas på webben?

 

Stämmer det med den stämning och anda som är på klubben?

 

Det handlar om att - ställa sig frågorna 

- vill jag besöka golfklubben?. 

- är det enkelt att hitta information om klubben

- hur bokar jag tid?

Beroende på hur ni vill arbeta fram en ny webbplats så fixar vi en webbkarta att diskutera omkring.

Ska%CC%88rmavbild%202020-09-02%20kl.%202

PRODUKTION

Vilket verktyg. Anpassat för golfklubbar?, Integrationer till GIT, Fb, m.m. 

Hur gör jag/vi det här...

 

Jag hjälper dig i den här processen.

 

Det kan vara att sätta upp ett grundinnehåll ni i klubben bygger vidare på. Det kan vara en komplett webbportal för klubb /pro 

/restaurang.  Vi tar fram lösningen som är skräddarsydd för Er verksamhet.

Ska%CC%88rmavbild%202020-09-02%20kl.%202

VERKTYG

Det finns många verktyg för att få till bra lösningar

 

- som golfklubb är det smart att välja ett verktyg som är förberett för integrationer bland annat med GIT.

Det är också viktigt att verktyget stöder alla typ av plattformar mobiler m.m. Att det också finns en kontenuerlig utveckling och möjlighet till anpassningar är också viktigt. Dessutom - det ska vara enkelt att vara administratör och redaktör i webbportalen!

A6 Golfklubb går före..

Från början av maj 2020 till 22 juni jobbade jag intensivt med dizparc för att testa alla funktioner i nya webbportalen. Vi arbetade tillsammans fram ett antal förbättringar och verktyg inne i portalen som vi ansåg gjorde det bättre för alla klubbar som kommer efter. En sak kan vara en svajp-bar banguide eller automatisk slinginformation från GIT.

Jag har utbildat redaktörer för H55, D60 och Veteranerna som har egna sidor med min-golf-inloggning. Det är bara några få saker av allt vi gjort sedan i maj. Trafiken har ökat markant och framförallt så har mobilanvändningen ökat från 52%, historiskt till senaste 2 månaderna är den runt 70% - ett gott tecken att besökare och medlemmar gillar nya webben. 

Så funderar du på hur du ska göra? - Ta ett samtal till Per Simonsson Klubbchef på A6 Golfklubb och Årets klubbchef i Sverige 2018 - han berättar gärna om vårt samarbete och hur klubben ser på dizparc´s lösning

Per Simonsson når du på 

070 - 858 88 40

Persimonsson_edited.png

Kontaktuppgifter till Mikael - migoAD

Mikael Götesson

070-2747574

mikael.gotesson@migoad.com

Kontaktuppgifter till - dizparc Halmstad

Emma Andersson

+46 72 16 14 806

emma.andersson@dizparc.se

bottom of page