top of page

Albatross Golf väljer migoAD

Alabtross Golf i Göteborg byter webbportal till dizparcs nya lösning. Jag har fått

förtro​endet att skapa det nya utseendet och uttnyttja den verktygslåda som dizparc levererar. Under hösten kommer Albatross webblösning att växa fram.

IMG_7385.JPG

Samarbetsavtal med Norweb i Trondheim

Under senaste månaderna har diskussion pågott mellan mig och NORWEB som levererar verktyget EDUTORIUM för högre utbildning i Norge. I och med insteg i Sverige så har de önskat min erfarenhet kunskap om administrativa rutiner och it-stöd för högre utbildning.

Systemet Edutorium är ett webbverktyg för utbildningsplanering - skapande och underhållande av kursplaner, studieplaner och poängplaner. Vill du veta mer? - Kontakta mig.

norweb.png

dizparc Halmstad lanserar ny golfplattform

dizparc i Halmstad lanserar en ny golfportal för golfklubbar som vill ha det senaste inom webb för golfspelare! Jag har glädjen att jobba tillsammans med dizparc med uppsättning och layout för ett antal golfklubbar som väljer denna plattform. Är stolt att kunna presentera vårt samarbete och är du som golfklubb intresserad av vad vårt samarbete kan innebära för fördelar för dig som klubb så kontakta mig!

dizparc.png

Björkfors Gräv - ny layout och webb

Sedan 1993 har Lars drivit Björkfors Gräv & Marktjänst. En spindelgrävare (MenziMuck 545X är navet i verksamheten tillsammans med övriga grävmaskiner och lastbilar.​ Jag fick förtroendet att förnya företagets profil och bygga en ny hemsida. Resultatet kan du se här..www.bjorkforsgrav.se

Buskro%C3%8C%C2%88jning_X_edited.jpg
Skärmavbild 2020-08-26 kl. 21.45.06.png

A6 Golfklubb och ny webbportal

A6 Golfklubb gick live med första golfportalen i dizparc Halmstads lösning den 22 juni. Sedan dess har trafiken ökat, mobilanvändning gått från 52 % till ca 70% Ett tecken på att den nya webbportalen används av många på sina mobilen. Inte minst för information om vilken slinga och att se banguiden på banan! 

LÄS MER

A6GK-NY.png
bottom of page