top of page
mikael_I.png

Under 2019 då jag jobbat många år inom systemlösningar för utbildningssektorn som konsult, försäljningschef m.m kände jag att det skulle vara skoj att sista delen av min yrkeskarriär göra lite annat där jag själv valde mina uppgifter. 

Förra sommaren fick jag avtal med GolfPlaisir för att jobba som golfvärd. Vilket härligt liv - jag stormtrivs som golfvärd i Spanien eller andra platser.

 

Parallellt som jag jobbat sista åren har jag också frilansat med utformning av webbsidor och fotograferat en del. Jag anses ha en bra blick för layout och hur man ska få till digitala media eller presentationer att fängsla betraktaren. 

När Covid-19 slog till fick jag som alla mina golfgäster återvända till Sverige. I den situationen fick jag frågan att rätta upp A6 Golfklubb webbportal, vilket slutade med en helt ny lösning. En ny webbportal för golfklubbar som jag också fick nöjet att vara först att verkligen bygga från början och testa alla nya funktioner.

Så kort - här har ni mig och jag hoppas ni gillar det jag försöker förmedla.

Vill ni veta mer så ring för ett samtal -  Mikael - 070 274 75 74 

Eller fyll i kontaktformuläret här

VEM ÄR JAG DÅ?

MINA ARBETSOMRÅDE

AdobeStock_85183610.jpeg

WEBBKREATÖR

Att sätta tänderna i ett nytt webbprojekt är både utmanande och härligt. En del kunder vet exakt hur de vill ha det medan en del säger, gör ett förslag och kom och visa. Båda är inspirerande och ger mig ett skapande som är utmanande.

Jag kallar mig sällan webmaster utan istället webbkreatör då det handlar mycket om att skapa en tilltalande design och ge uttryck för kundens önskade budskap. 

Jag hanterar olika webverktyg, Umbraco, WP, WIX, KAJABI m.fl.

AdobeStock_369681527.jpeg

DESIGN

Inom mina uppdrag med webb i olika sammanhang kommer också frågor om logotyper eller hur en kund ska kommunicera. Det kan vara mallar för presentationer, hur en logo skall placeras, färger och hur man kombinerar det för att skapa en helhet för kunden. 

Jag gör förslag på logotyper, vilka typsnitt är "up to date" och i vilka olika sammanhang använder man olika delar. 

AdobeStock_279424236.jpeg

Verksamhets-utveckling

Verksamhetsutveckling inom utbildningssektorn - främst högre utbildning.

Jag har glädjen att få bli spjutspetsen till ett norskt företag (NORWEB)  i Sverige och Danmark för systemstödet - EDUTORIUM.

Ett webbverktyg för att skapa och revidera och publicera kursbeskrivningar, studieplaner och poängplaner inom högre utbildning. 

AdobeStock_324279915.jpeg

FOTOGRAFERING

Kanske inte främst för så mycket professionellt bruk men jag tycker det är roligt och är intresserad av bilden som budskap. 

Tar en del bilder för hemsidor men det har också blivit en del väggdekorationer av olika motiv genom åren. På min sida här kan du se några av mina motiv som passerat genom åren och det lär bli fler.

AdobeStock_185146758.jpeg

EVENT och GOLFVÄRD

Hösten 2019 och vintern 2020 arbetade jag  som golfvärd för GolfPlaisir. Det fungerade bra ända till Covid19 slog till med full kraft. 

Att ta hand om glada golfare och spela golf passar mig fantastiskt bra. Och jag gör det gärna igen när det blir tid för det. Jag tar också ibland på mig att ordna företagsevent på någon golfbana med planering och genomförande. Har du en idé så hör av dig till mig så löser vi det säkert!

bottom of page