top of page
AdobeStock_346805525.jpeg

Att kunna lösa flera önskemål via en kanal är önskemål inom vissa projekt. Det kan också vara samarbete som gör att företaget utvecklar sig och får lite olika ben att stå på. Här kan ni se hur jag jobbar med att bygga smarta och goda allianser. Jag hoppas du som läser det här ser mervärdet av de olika delarna och är intresserad att höra av dig till mig.

SAMARBETE GER STYRKA!

Skärmavbild 2020-09-01 kl. 00.36.08.png

dizparc Halmstad

dizparc Halmstad har tagit fram en ny golfportal, mobilanpassad och med de verktyg en modern golfklubb behöver för att göra sina besökare och medlemmar nöjda med information och vägledning. 

Jag har ett samarbetsavtal med dizparc som kan ge dig som golfklubb en rivstart in i en ny golfwebb.

FRIFILM

En del av mina webbprojekt, inte minst till golfklubbar,  innehåller en del filmer.

Filmer som "flyover" som visar varje golfhål i en modern banguide har i ett antal fall Daniel på Frifilm filmat och redigerat.

 

En spännande filmare som det är enkelt att samarbeta med.

Skärmavbild 2020-09-01 kl. 00.44.46.png
Skärmavbild 2020-09-01 kl. 00.47.13.png

NORWEB

Norweb i Trondheim lärde jag känna för ca 10 år sedan. Jag var med och utvecklade EMWEB för Høgskolen i SørTrøndelag.

 

Det verktyget är uppdaterat sedan dess och heter idag EDUTORIUM. Det är spännande att se vad den svenska och danska marknaden tycker om det.

GOLFPLAISIR

Att arbeta som golfvärd är det perfekta modellen för att vara i ett härligt klimat under vintern och dessutom få ta hand om glada och positiva golfare på longstay eller på veckovistelser för att spela golf, äta gott och må bra. När Covid-19 räknar jag med att vara på plats igen. 

Skärmavbild 2020-09-01 kl. 00.49.41.png
bottom of page